+ 36 30 900 4150 kavegepberles@zahara.hu

Automata darálós kávégép bérlés

Tejhabos kávé italok egy gombnyomásra

Már napi 6 adagtól

nagy terhelhetőség

több programozható kávé- és tejhosszúság

nagy kapacitású víz- és kávétartály

automata tejgőzölő rendszer

Felhasználóbarát kijelző

Egyszerű kezelhetőség

őrlés finomság szabályozás

energiatakarékos üzemmód

intelligens figyelmeztető jelzések

 SAECO Kávégépek

Saeco automatai kávégépeket úgy tervezték, hogy nagy teljesítményüknek köszönhetően irodai körülmények között is megállják a helyüket.

A nagy víz- és kávétartály kényelmessé teszi használatukat. Különböző kávéhosszokra programozhatóak, forróvíz adagolására is alkalmasak. Az automata tejgőzölő rendszer lehetővé teszi tejes kávékülönlegességek – cappuccino, latte macchiato – készítését gyorsan, kényelmesen, egyetlen gombnyomásra. Felhasználóbarát kijelző, egyszerű kezelés teszi őket tökéletes irodai kávégépekké.
Mindegyik kávégépen állítható az őrlés finomsága, a csésze vagy bögre méretéhez szabályozható a kávé kifolyó magassága. A kávégépek automatikusan váltanak energiatakarékos üzemmódba. Tisztításukat az automata öblítő- és vízkőtelenítő programok teszik egyszerűvé.

Az alábbiakban feltüntetett maximális munkavállalói létszámot meghaladó kapacitás igényt több gép egyidejű kihelyezésével tudjuk kiszolgálni.

Lirika
N

3-25 fős cégeknek

N

Már havi 200 adag kávétól

N

Keskeny és mobil kivitel, kis konyhákba is tökéletes

N

Kétféle kávéhosszra programozható

N

Előáztatásos kávékészítési mód

Részletes leírás

A minőség és a teljesítmény tökéletes kombinációja

A legkompaktabb, nagyobb teljesítményű, automata kávégép, ami alkalmas irodai vagy kisebb vendéglátó ipari használatra. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagyobb víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

beépített adagszámlálóján pontosan követhető a forgalom, a credit rendszerrel pedig optimálisan ütemezhető a kávéfogyasztás.

Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forróvizet adagol és gőzől, amivel tejhabos italkülönlegességek készíthetők. Piktogramos, három színű kijelzője, jól értelmezhető, kezelése egyszerű és felhasználóbarát.

A keskeny, mobil kivitelnek köszönhetően, könnyen elhelyezhető a konyha pulton éppúgy, mint irodai körülmények között.

Pontos specifikáció >>

Lirika one touch
N

3-25 fős cégeknek

N

Már havi 200 adag kávétól

N

Cappuccino készítés a csésze elmozdítása nélkül

N

Szabályozható őrlésmennyiség

N

Állítható kávéhőmérséklet

Részletes leírás

A kényelem és a teljesítmény tökéletes kombinációja.

 A legkompaktabb, nagyobb teljesítményű, automata kávégép, ami alkalmas irodai vagy kisebb vendéglátó ipari használatra (40 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagyobb víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

beépített adagszámlálóján pontosan követhető a forgalom, a credit rendszerrel pedig optimálisan ütemezhető a kávéfogyasztás.

Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forróvizet adagol. A “one touch cappuccino” rendszer pedig, egy gombnyomásra tejes italkülönlegességeket készít: cappuccino-t, latte macchiato-t vagy caffé latte-t.

Piktogramos, három színű kijelzője, jól értelmezhető, kezelése egyszerű és felhasználóbarát.

keskeny, mobil kivitelnek köszönhetően, könnyen elhelyezhető a konyha pulton éppúgy, mint irodai körülmények között.

Pontos specifikáció >>

Royal
N

6-65 fős cégeknek havi 250 adag kávétól

N

Gyorsabb kávékészítés elődarálás funkció segítségével

N

Automata tejhabosító fej

N

Csészemelegítő

N

Szemes és őrölt kávéval is használható

Részletes leírás

Kompakt, terhelhető és praktikus

 A teljesítmény, az egyszerű és praktikus kezelhetőség tökéletes kombinációja.

A racionális tervezés és a páratlan technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, nagy (80 adag/nap) teherbírású modell. A széles, piktogrammos kijelzője, kivételesen egyszerűvé teszi a használatot. Adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a kávéforgalom.

A három féle kávén kívül, az automata tejhabosító fejjel, krémes és lágy tejhabot készít cappuccinohoz, latte machiatohoz, caffe lattehoz vagy más tejes italkülönlegességekhez.

Pontos specifikáció >>

Aulika focus
N

6-65 fős cégeknek havi 250 adag kávétól

N

Elődarálásos gyors kávékészítés

N

Csészemelegítő felület

N

Tejhabos kávéitalok egy gombnyomásra

N

Szemes és őrölt kávéval is használható

Részletes leírás

Fenséges élvezet egy gombnyomásra

A racionális tervezés és a páratlan technológiai fejlesztéseknek köszönhetően kivételesen nagy (100 adag/nap) teherbírású modell. A széles, piktogrammos kijelzője, kivételesen egyszerűvé teszi a használatot. Adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a forgalom.

8 féle ital paraméterei menthetők el, melyből 5 féle ital közvetlenül egy gombnyomásra választható. A “One Touch Cappuccino” rendszerrel, egy gombnyomásra, a csésze mozgatása nélkül, tejhabos italkülönlegességeket készít (cappuccinot, latte macchiatot..) friss tejből, automatikusan.

Pontos specifikáció >>

Aulika top ofc
N

10-80 fős cégeknek

N

Már havi 350 adagtól bérelhető

N

Nagy kapacitás: ~120 adag espresso újratöltés nélkül

N

4 literes víztartály

N

Nagy szemes kávé tartály 1kg kávéhoz

Részletes leírás

A legnagyobb teljesítményű, mobil, víztartályos, automata kávégép, ami alkalmas nagyobb irodai vagy vendéglátó ipari használatra (100 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagy víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

Adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a forgalom. A zárható tartályaival és gépházajtóval pedig megakadályozható az illetéktelen kávégép használat.

Opcionálisan pénzfelismerő egységgel is felszerelhető, így italautomataként is üzemeltethető.

Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forró víz adagolására is alkalmas.

Pontos specifikáció >>

Aulika top hsc
N

10-80 fős cégeknek

N

Már havi 350 adagtól bérelhető

N

Tejhabos kávéitalok a csésze elmozdítása nélkül

N

Gyors, párhuzamos tejhab készítés

N

Nagy tartályok

Részletes leírás

Professzionális teljesítmény, innovatív megoldások

A racionális tervezés és a páratlan technológiai fejlesztéseknek (dupla kazán, kónuszos őrlőkések) köszönhetően kivételesen nagy (120 adag/nap) teherbírású modell. Ideális választás vendéglátó egységekbe és irodai használatra is. A széles, piktogrammos kijelzője, nagyméretű tartályai, kivételesen egyszerűvé teszik a használatot.

Adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a forgalom. A zárható tartályaival és gépházajtóval pedig megakadályozható az illetéktelen kávégép használat. Opcionálisan pénzfelismerő egységgel is felszerelhető így italautomataként is üzemeltethető. Víztartályos és vízvezetékes módban is használható.

8 féle ital paraméterei menthetők el, melyből 5 féle ital közvetlenül egy gombnyomásra választható. A “One Touch Cappuccino” rendszerrel, egy gombnyomásra, a csésze mozgatása nélkül, tejhabos italkülönlegességeket készít (cappuccinot, latte macchiatot) friss tejből, automatikusan.

Pontos specifikáció >>

 Választható Kávé fajták

Hazai kézműves pörkölőüzemben visszafogottan pörkölt, hagyományos ízvilágú, mégsem keserű kávék. Magas koffeintartalmukkal ideálisak a pörgős munkanapokhoz

100% arabica, termőhelyszelektált francia pörkölésű kézműves kávék.

 • Colombia Supremo Sofia
  Csokoládé és grapefruit. Columbia gazdag vulkanikus talajáról származó, válogatott arabica kávészemek. Gazdag, komplex ízvilág, édesség és gyümölcsös savasság egyensúlya, lágy crema jellemzi.
 • Brazil Santos
  Klasszikus, kiegyensúlyozott brazil kávé a tejeskávék szerelmeseinek. A száraz feldolgozási mód révén megőrizte a kávécseresznye édes jegyeit. Espressoként étcsokoládés, míg tejekávénak elkészítve mogyorós, mandulás ízvilág jellemzi lehelletnyi mézzel.

Kimagasló presztízs értékkel bíró kávékülönlegességek a Zaharától azoknak, akiknek fontos, hogy partnereiket és ügyfeleiket a legkiválóbb kávéval kínálhassák.

100% arabica, single origin kézműves pörkölőüzemben pörkölt, válogatott, SPECIALTY minősítést kapott prémium kávék a Zaharától.

Mit jelent a SPECIALTY minősítés?

Specialty kávénak azokat a kávékat nevezzük, melyek a SCAA (Specialty Coffee Association of America) 100 pontos minősítési rendszerében minimum 80 pontot elértek. A minősítési rendszer rendkívül szigorú, így mindössze a kávék 1%-a teljesíti a követelményeit.

 

 • Tanzánia Tweega supremo 84p
  Markáns test, érett vörös szőlő kiegyensúlyozott savai a mogyoró és a mandula ízjegyeivel és a zöld tea karakterisztikájával különleges elegyet alkot ebben a nedves feldolgozással készült, világos bécsi pörkölést kapott kávéban.
Környezettudatos, zöld vállalkozásoknak, akiknek kiemelten fontos a fenntarthatóság kérdése a társadalmi szerepvállalásban. Ökológiai gazdaságból származó, a fair trade kereskedelem elveivel termesztett, feldolgozott és forgalomba került bio kávék.

 • Hosteleria
  Afrikai Robusta és közép-amerikai Arabica kávé kiegyensúlyozott keveréke, természetes pörköléssel. Közepesen intenzív kávé. Aroma: 7/12 Keserűsség: 6/12 Savasság: 6/12 Intenzitás: 7/12

kávégép bérlés árajánlat

Kérjen kötelezettségmentes árajánlatot tőlünk gyorsan, kényelmesen, online űrlapunk kitöltésével. Az Ön cégére szabott egyedi árajánlatot munkanapokon 24 órán belül kiküldjük.

Várjuk megkeresését emailben és telefonon is a +36 30 900 4150 -es számon munkanapokon 8-17 óráig.

  Milyen típusú kávégép érdekli?*
  darálós kávégépkapszulás kávégéppodos kávégép